Tarih: 02.10.2024 19:11

MARSU, Bahçebaşı Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Nusaybin ilçesine bağlı Bahçebaşı Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan yerleşim alanlarındaki kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.

MARSU Genel Müdürlüğü, kent genelindeki altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor ve hem merkezde hem de kırsal bölgelerdeki tüm mahallelerin altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda yürütülen “Mardin İli Muhtelif İlçelerde Fosseptik Yapıları ve Kanalizasyon Şebekeleri Projesi” çerçevesinde, Bahçebaşı Mahallesi'nde yıllardır altyapı bulunmayan yerleşim alanlarına kanalizasyon hattı döşendi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda hızlandırılan çalışmalar kapsamında toplam 1800 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşendi ve yeni hat, mevcut ana hatta bağlanarak çalışmalar tamamlandı. Böylece yaklaşık 100 hanenin altyapı ihtiyaçları karşılanmış oldu.

“Mardin İli Muhtelif İlçelerde Fosseptik Yapıları ve Kanalizasyon Şebekeleri Projesi”, ilçelerin talepleri dikkate alınarak devam edecektir.


Mardin,Mardin Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —