Mardin’de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Yıkanıyor

DİĞER 8.09.2024 03:52:57 0
Mardin’de Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Yıkanıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesinde okullarda temizlik çalışması yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı, hijyenik ve temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için 2024-2025 eğitim öğretim öncesi okullarda dezenfekte, ilaçlama çalışmalarının yanı sıra temizlik çalışmalarına da başladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan okulların girişleri ile duvar ve bahçelerinde geniş kapsamlı temizlik çalışmasına devam ediyor. Bu kapsamda, okul bahçesinde öncelikle çöp gibi çevreyi kirleten malzemeler toplanıyor. Ardından Büyükşehir Belediyesine bağlı su tankeriyle, okul girişleri, duvar ve bahçeler tazyikli su ile yıkanıyor.

Mardin,Mardin Belediyesi

Ana Dilde Çocuk ve Yetişkinler için Atölye Kayıtlarımız Başladı.

Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi Dualarla Açıldı

Başkan Arı Sümer Mahallesi’nde Vatandaşlarla Pekmez Kaynattı