Mardin Tanıtım Günleri Sona Erdi

DİĞER 24.09.2024 01:36:20 0
Mardin Tanıtım Günleri Sona Erdi

İstanbul Yenikapı Fuar Alanında düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri sona erdi. Tanıtım günlerine Mardinliler ve İstanbul halkı yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği ve Mardin Dernekler Federasyonu’nun öncülüğünde Yenikapı Fuar Alanı’nda 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Mardin Tanıtım Günleri, halkın yoğun katılımı ile sona erdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Mardinli çeşitli dernekler ile Mardinli esnaf; kentin kültürünü, yemeklerini, müziğini, el sanatlarını, telkârisini, gümüş işlemeciliği, badem şekeri gibi tarihin birikimiyle oluşmuş çeşitli değerlerini bir bütün olarak fuar alanında açılan statlara taşıyarak kentin tanıtımına büyük katkı sağladı. Stantaları ziyaret eden yurttaşlara Mardin ve ilçelerinin tarihi yapıları, doğal güzellikleri anlatılarak şehrin tanıtımı yapılarak el broşürleri dağıtıldı. Mardin’e özgü müzikler ile reyhani oyunu fuar alanına ayrı bir hava kattı. Yurttaşların yoğun katılımı ile fuar alanında çalınan oyun müzikleri ile yöreye özgü halaylar çekildi. Stantları ziyaret eden misafirler, adeta Mardin’i görmüş gibi bir memnuniyetiyle ayrıldı.  


Mardin,Mardin Belediyesi

YOMRA BELEDİYESİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI

BAŞKANIMIZ GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Eş Başkan Bucak Bilura Nişo'nun galasına katıldı

Mardin Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi Van Barosu’yla birlikte kadınlara hukuki destek verecek

Nevşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Aylık Bin TL Beslenme Desteği

Şanlıurfa’da Temizlik Günü Etkinliği

Eş Başkan Türk, Mardin Tanıtım Günleri’ne Katıldı

BELEDİYE EKİPLERİMİZİN SEL VE HEYELANLAR SONUCU KAPANAN YOLLARDA AÇMA ÇALIŞMALARI

26.3°