Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Kart Hakkında Bilgilendirme

DİĞER 9.10.2024 07:47:12 0
Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Kart Hakkında Bilgilendirme

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, toplu ulaşım araçlarında kartlı biniş sisteminde kullanılan kartlarda, TL yüklemelerine yönelik son zamanlarda çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yurttaşların uyarıldığı açıklama şu şekilde devam etti:

Son günlerde farklı illerde toplu ulaşım araçlarında kartlı biniş sisteminde kullanılan kartlara yapılan TL yükleme, kartlar için yapılan ücretsiz biniş tanımlanması veya yüksek tutarda TL yüklenmesine ekstra masraf gibi dolandırıcılık ve mail adreslerine rastgele gönderilen mesajlar ile dolandırılma haberleriyle karşılaşılmaktadır.

Mardin’imizde kullanılan Kent Kartlara TL yükleme, sadece Mardin Kent Kart ve yetkili dolum merkezlerinde yapılmaktadır. Bunun dışında ki yerlere, uygulamalara ve internet sitelerine Mardinlilerin güvenmemesi ve itibar etmemesi önemle rica olunur.”

Mardin,Mardin Belediyesi

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Vanspor’dan ilk maç ilk galibiyet

SERHAN ASKER VE HEYETİ, EŞ BAŞKANIMIZ TUBA SAYILĞAN'I ZİYARET ETTİ.

Cengizler ve Emek caddelerinin bir kısmı 7 gün trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Yerel Yönetimlerde Kadın Politikaları Çalıştayı” ilk gün oturumlarıyla sona erdi

Büyükşehir Belediyesi’nden dört bir kolda yol yapım ve onarım çalışmaları

Zincir market denetiminde 100 kg pirince el konuldu

5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜZ KUTLU OLSUN!

Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi’nden Anlamlı Etkinlik: Anne Eli Kermesi