Tarih: 09.10.2024 07:47

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Kent Kart Hakkında Bilgilendirme

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, toplu ulaşım araçlarında kartlı biniş sisteminde kullanılan kartlarda, TL yüklemelerine yönelik son zamanlarda çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yurttaşların uyarıldığı açıklama şu şekilde devam etti:

Son günlerde farklı illerde toplu ulaşım araçlarında kartlı biniş sisteminde kullanılan kartlara yapılan TL yükleme, kartlar için yapılan ücretsiz biniş tanımlanması veya yüksek tutarda TL yüklenmesine ekstra masraf gibi dolandırıcılık ve mail adreslerine rastgele gönderilen mesajlar ile dolandırılma haberleriyle karşılaşılmaktadır.

Mardin’imizde kullanılan Kent Kartlara TL yükleme, sadece Mardin Kent Kart ve yetkili dolum merkezlerinde yapılmaktadır. Bunun dışında ki yerlere, uygulamalara ve internet sitelerine Mardinlilerin güvenmemesi ve itibar etmemesi önemle rica olunur.”

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git