Manisa’da Tiyatro Heyecanı Başlıyor: Biletler Kapış Kapış

CHP 11.10.2024 13:36:23 0
Manisa’da Tiyatro Heyecanı Başlıyor: Biletler Kapış Kapış

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 11 Ekim Cuma günü sahneleyeceği ilk oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanan oyunların biletleri yoğun ilgi görüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 11 Ekim Cuma günü tiyatroseverlere “Merhaba” diyecek. Perdeler saat 20:00’da, Manisalıların heyecanla beklediği Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı tiyatro oyunu ile açılacak. Yetişkinler için her hafta Cuma günleri sahnelenecek oyunun ardından, çocuklar da bir gün sonra tiyatronun keyfine doyasıya varacak. Çocuklara özel hazırlanan Bay Pati’nin Mutfağı adlı oyun ise Cumartesi günleri saat 14:00’da izleyicileriyle buluşacak.

Hazırlanan Oyunlar Şimdiden Büyük İlgi Görüyor

Sahneleyecekleri tiyatro oyunlarıyla, hem yetişkinlerin hem de çocukların unutulmaz anlar yaşayacağını kaydeden Şehri Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, şunları söyledi; "Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak nihayet 11 Ekim’de perdelerimizi açıyoruz. Büyükler için, William Shakespeare’in 'Bir Yaz Gecesi Rüyası' adlı oyunla başlıyoruz. Oyunumuz şimdiden yoğun bir ilgi gördü. Bunun için çok teşekkür ederiz. Çocukları da unutmadık. Çocuklara yönelik Bay Pati’nin Mutfağı adlı oyunumuz da Cumartesi günü küçük izleyicilerimizle buluşacak. Yarının büyükleri olan çocuklarımızı bekliyoruz.”

'Bir Yaz Gecesi Rüyası' Oyunun Ekim Ayı Biletleri Tükendi

Tiyatro gösterilerini izlemek için, biletlerin biletinial.com 'dan temin edildiğini hatırlatan Kubilay Penbeklioğlu, “Büyükler için hazırladığımız ve her Cuma sahnelenecek olan Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunumuzun Ekim ayı biletleri şimdiden tükendi. Ancak üzülmeyin, ileriki tarihlere de bilet alabilirsiniz.”dedi.

Çocuklara Özel Bir de Gişe Açılacak

Çocuklar için hazırlanan tiyatro oyununa da değinen Penbeklioğlu, “Bu oyunumuza da büyük ilgi var. Bay Pati’nin Mutfağı adlı oyunumuz için halen biletlerimiz mevcut. Küçüklere özel oyunumuzun biletleri biletinial.com 'dan temin edilebilir veya oyundan 2 saat önce, Şehir Tiyatromuzun kapısındaki gişeden de biletlerini alıp gelebilirler. Tüm Manisalı tiyatroseverleri bekliyoruz."diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi

Tugay: İzmir tekstil ve moda sektöründe öncü rolünü sürdürecek

Dünya Mimarlık Günü Kutlama Mesajı

Manisa’da Tiyatro Heyecanı Başlıyor: Biletler Kapış Kapış

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Kentin Dört Bir Yanında Denetimde

Büyükşehir’de ‘Başkanlık Kupası’ heyecanı başlıyor

Kepez’in uzunları farklı kazandı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ YIKIM KARARI İLE İLGİLİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARINA YANIT VERDİ

Başkan Kocagöz: “Örnek belediyecilik yapacağız”

BASIN AÇIKLAMASI

28.9°