Manisa İtfaiyesi Yemekte Buluştu

CHP 29.09.2024 04:07:31 0
Manisa İtfaiyesi Yemekte Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası kapsamında itfaiye personeline özel program düzenledi. Yunusemre ilçesi Ortaköy Mesire Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe, merkez ve ilçelerden çok sayıda itfaiye personeli katıldı.

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personeline özel yemek programı düzenledi. Etkinliğe merkez ve ilçelerden yoğun katılım oldu. Yunusemre ilçesi Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Oğuz Murat Pınar ve Ali Kılıç, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal başta olmak üzere daire başkanları ve itfaiye personelleri katıldı. Programda ayrıca Manisa’da görev yapan MAT, AKUT, ANDA, MEB AKUB temsilcileri, Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve Muradiye Organize Bölgesi’nin itfaiyecileri de yer aldı. Genel Sekreter Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Oğuz Murat Pınar ve Ali Kılıç ayrı ayrı masalara oturarak itfaiye personelleriyle birlikte yemek yedi.

Başkan Zeyrek'ten Teşekkür ve Destek Mesajı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in selamlarını ileten Genel Sekreter Burak Deste, başkanın itfaiye personeline özel mesajını okudu. Başkan Zeyrek mesajında, itfaiye personelinin halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştığını vurguladı. Özellikle yaz aylarında yaşanan orman yangınlarında gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti ve tüm personelin İtfaiye Haftası’nı kutladı. Başkan Zeyrek mesajında, yangınlara müdahale konusunda yapılan çalışmalara değinerek, itfaiye personelinin haklarının ödenmez olduğunu ifade etti.

Gönüllü İtfaiyecilik Projesi
Başkan Zeyrek mesajında, tüm vatandaşlara yangınlar, trafik kazaları ve afetlere karşı tedbirli ve bilinçli olma çağrısı da yaptı. Mesajda, “Deprem, yangın gibi afetlerde daha bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturma hedefiyle gönüllü itfaiyecilik projemizi de başlatıyoruz. Bu önemli projemizle vatandaşların afet bilincini arttırmayı ve daha güvenli bir şehir olmamamıza katkı sağlamayı hedefliyoruz. Tüm hemşerilerimizi gönüllü itfaiyeci olmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte güvenli bir şehir için çalışmaya devam edelim” ifadelerine yer verildi.

“Belediyenin komando taburusunuz”
Başkan Zeyrek’in mesajının ardından konuşan Genel Sekreter Burak Deste, yangına müdahalenin televizyonlarda görüldüğü gibi kolay bir iş olmadığını, cesaret gerektiğini söyledi. Deste, “Siz bu belediyenin komando taburusunuz. Sizin hakkınız ödenmez” diyerek, itfaiyeciliğin önemine vurgu yaptı. Konuşmanın ardından Genel Sekreter Deste, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’a üstün başarı plaketi verdi.


Manisa,Manisa Belediyesi

Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

33. ALANYA TRIATLONU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

BAŞKANIMIZ, OSMANGAZİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

File sultanlarının lig heyecanı

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde “Onur Ödülleri” Usta Oyuncular Demet Akbağ ve Uğur Polat’a Verildi

YAĞMUR SUYU IZGARALARI TEMİZLENİYOR

Öğrenci Kart Basım Merkezi, Terzioğlu Yerleşkesinde Hizmet Veriyor

Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in Türk Dil Bayramı Mesajı

İzmirli öğrenciler kentin zengin kültürel mirası ile tanışacak

30.3°