MANAVGAT DANS VE MÜZİK FESTİVALİNDEN RENKLİ KAPANIŞ

CHP 9.05.2024 13:14:44 0
MANAVGAT DANS VE MÜZİK FESTİVALİNDEN RENKLİ KAPANIŞ

Manavgat Belediyesi’nin Tarihi Side Limanı’nda düzenlediği Dans ve Müzik Festivali göz kamaştırıcı gösterilerle sona erdi.

Manavgat Belediyesi’nin 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde tarihi Side Limanı’nda gerçekleştirdiği Dans ve Müzik Festivali sona erdi. 8 Mayıs Çarşamba günü açılış kortejiyle başlayan festivalde, iki gün boyunca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Özbekistan, Azerbaycan ve Dağıstan’dan toplam 19 farklı grup ve 780 dansçı sahne aldı. İki gün boyunca bayram havasında geçen festival, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi gördü. Geleneksel kıyafetleriyle sahne alan dans grupları, renkli görüntüler oluşturdu. Festivalle birlikte Side’de iki gün boyunca dans ve müzik rüzgarı esti. Katılım sağlayan gruplara Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülcan Bulut tarafından katılım belgesi ve plaket takdim edildi.

“Manavgat’ın Kültürel Kimliğine katkı sağlıyoruz”

Gösterilerin ardından Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülcan Bulut, festivali değerlendirdi. Bulut, “Farklı kültürlerden insanların bir arada olduğu, kozmopolit bir bölgede yaşıyoruz. Bu organizasyonlarla hem bölgemizi dünyaya açmak hem de zengin kültürel mirasımızı tanıtmak istiyoruz. Antik Side, doğal güzellikleri ve kültürel birikimiyle dünya çapında bir bölgemiz. Dans ve müzik de şehrimizin bir parçası. Bu festivallerle Side özelinde Manavgat’ın kültürel kimliğine katkı sağlıyoruz.” dedi.


Antalya,Manavgat Belediyesi

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINA ÖZEL ŞAMPİYONA NEFESLERİ KESTİ

Gençlik Bayramı, Balıkesir’de festivalle kutlandı

AFYONKARAHİSAR´DA 19 MAYIS COŞKUSU

Kepez’e sevgi çiçekleri

Kepezli Özdemir Sırbistan yolunda

Musiki Muallim Mektebi Müzik Müzesi’ne Yoğun İlgi

Musiki Muallim Mektebi Müzik Müzesi’ne Yoğun İlgi

Mamak’ta 19 Mayıs Meşaleli Yürüyüş

19 Mayıs gençlik meşalesi coşkulu konserle Keçiören’i aydınlattı

26.1°