MANAVGAT BELEDİYESPOR, KEÇİBORLU BELEDİYESPOR'U FARKLI GEÇTİ

CHP 28.10.2024 11:21:22 0
MANAVGAT BELEDİYESPOR, KEÇİBORLU BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Keçiborlu Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 27 Ekim 2024 Pazar günü Keçiborlu İlçe Stadı'nda Keçiborlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İki takım arasında gerçekleşen bu heyecan dolu maçta Manavgat Belediyespor, etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 4-0'lık farklı bir skorla mağlup etti.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Manavgat Belediyespor, 13. ve 25 dakikada Akın Arıcan’ın bulduğu gollerle oyun üstünlüğünü tamamen eline aldı. 41. dakikada Tugay Tiryaki ve 46. dakikada yine sahneye çıkan Akın Arıcan, 4-0’la maçın skorunu tayin etti. Manavgat Belediyespor’un parlayan yeteneği Akın Arıcan, hat-trick yaparak maçın yıldızı olmayı başardı. Bu sonuçla Manavgat Belediyespor, 4’te 4 yapmayı başardı. Manavgat Belediyespor, 3 Kasım Pazar günü beşinci hafta müsabakasında 2 Eylül Spor’u konuk edecek.

Antalya,Manavgat Belediyesi

Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezlerinde Ebeveynlere Yönelik Bilgilendirme Semineri

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL SATRANÇ TURNUVASI

MANAVGAT BELEDİYESPOR, KEÇİBORLU BELEDİYESPOR'U FARKLI GEÇTİ