Mamak’taki Kreşlerde Bayram Neşesi

CHP 28.10.2024 17:48:05 0
Mamak’taki Kreşlerde Bayram Neşesi

Çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı

Mamak Belediyesi, Neşet Ertaş Kreş, Peyami Safa Kreş, General Zeki Doğan Kreş ve Yamaçevler Sitesi Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde gerçekleştirdiği etkinliklerle Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlamaları için kreşlere bayraklar asıldı, çocuklar Cumhuriyet Bayramı için özel çizimler yaptı.

Bayrak ve balonlarla donattılar

Mamak Belediyesi, Neşet Ertaş Kreş, Peyami Safa Kreş, General Zeki Doğan Kreş ve Yamaçevler Sitesi Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde gerçekleştirdiği etkinliklerle toplam 350 minikle Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Etkinlikte minikler, kırmızı ve beyaz elbiseleriyle kreşe gelerek bayram ruhunu yansıtırken, kendi hazırladıkları süslemelerle kreşlerini bayrama hazır hale getirdi. Cumhuriyet temalı el işi çalışmaları ve boyama etkinlikleri, miniklerin hem eğlenceli vakit geçirmesini sağladı hem de Cumhuriyet’in değerlerini öğrenmelerine yardımcı oldu.

“Çocuklar geleceğimizin teminatı”

Minikler, öğretmenleri eşliğinde Cumhuriyet’in ilanını konu alan sahne gösterileri düzenleyerek bu önemli tarihi olayı eğlenceli bir şekilde canlandırdı. Canlandırmalar, çocukların tarihi öğrenmelerine ve Cumhuriyet’in değerlerini anlamalarına katkı sağlarken, etkinlikler boyunca Cumhuriyet temalı şarkılar söyleyerek ve şiirler okuyarak keyifli anlar yaşadılar. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Çocuklarımızın Cumhuriyet coşkusunu bu şekilde yaşamaları bizim için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan miniklerimizin Cumhuriyet’in değerlerini anlaması ve yaşatması bizleri mutlu ediyor” dedi.


Ankara,Mamak Belediyesi

BAŞKAN ERDEM’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Şahin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na Özel Video

KARTAL BELEDİYESİ 2025 PERFORMANS PROGRAMI VE BÜTÇESİ OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Mamak’taki Kreşlerde Bayram Neşesi

“ATATÜRK VE CUMHURİYET” TUVALLERE YANSIDI

33. ALANYA TRİATLONU GEÇEKLEŞTİRİLDİ

Altıncı galibiyet 6 golle geldi

BAŞKAN ÖZÇELİK: CUMHURİYET EŞSİZ BİR MİRASTIR

ENGELSİZ PARK VE YAŞAM MERKEZİ’NDEN 29 EKİM COŞKUSU

19.2°