Mamak’ta Milli Maç Heyecanı Devam Ediyor

CHP 5.07.2024 12:10:42 0
Mamak’ta Milli Maç Heyecanı Devam Ediyor

Sandalyeni Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol

Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da milli maç için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde dev ekran kuracak. Mamaklılar, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile oynayacağı maçın heyecanını dev ekranlardan takip edecek. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Sandalyeni Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol” diyerek, karşılaşma öncesi tek yürek olunması için Mamaklıları 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne davet etti.

Mamak’ta, A Milli Futbol Takımı’mızın 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı devam ediyor. EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye-Hollanda karşılaşması, 6 Temmuz Cumartesi günü Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak olan maç, Mamak Belediyesinin Mutlu-Ege Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde dev ekranda ücretsiz izlenebilecek. Dev maçı izlemek için taraftarlar, bir araya gelerek milli takımımıza destek verecekler.

Başkan Şahin: “Bizim Çocuklara Destek Olalım”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

"A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansı görmekten büyük gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın bu önemli maçı birlikte izleyebilmeleri için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçemizde açık alana dev ekran kuracağız. Mamaklı hemşehrilerimi bu coşkulu etkinliğe katılmaya ve milli takımımıza destek vermeye davet ediyorum. İnşallah galip geliriz ve finallere yükselerek kupayı ülkemize getiririz."

“Sandalyeni Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol” sloganıyla 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde bir araya gelen yüzlerce taraftar, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te Çekya karşısında verdiği mücadeleyi dev ekranda izlemişti. Takımı son çeyreğe taşıyan Avusturya mücadelesi öncesi, alanda büyük coşkuyla kutlanmıştı.
Ankara,Mamak Belediyesi

SÜMEYYE KAYA ÇEKYA'DA AVRUPA KUPASI ŞAMPİYONU OLDU

YUNUSEMRE’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

Tarıma ve üreticiye tam destek

Başkan Tugay: Amacımız günü kurtarmak değil

BAŞKANIMIZ KAHVECİ'DEN TÖREN ALANI İNCELEMESİ

GENÇ OKÇULAR KÜTAHYA’DA YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

BAÇEM’de, Aromatik Yağlar ile Nefes Tekniklerini öğrendiler

Tarih Boyu Tütsü ile Tedavi Yöntemleri, BAÇEM’de konuşuldu

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´DAN UEFA´YA KINAMA

36.3°