Mamaklılar, Metroya Kavuşuyor

CHP 18.07.2024 18:19:28 0
Mamaklılar, Metroya Kavuşuyor

ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan Başkan Şahin’e Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ağırladı. Mamak Belediyesi ile ortak projeler ve ikili ilişkiler üzerine açıklamalar yapan Başkan Yavaş, Dikimevi-Natoyolu Metro Projesi’nin ihalesinin 2 ay içinde açıklanacağının müjdesini verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de seçim vaatlerinden biri olan Kızılcaköy’deki Sanayi Sitesi’nin önümüzdeki aylarda tapularının da düzenleyecekleri törenle sanayicilere vereceklerinin müjdesini vererek, Başkan Yavaş’ı tapu dağıtım törenine davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaretinde Mamaklılara müjde üstüne müjde geldi. Mamaklıların dört gözle beklediği Dikimevi-Natoyolu Metro ihalesinin iki ay içerisinde gerçekleşeceğinin müjdesini veren Başkan Yavaş, Mamak’ta 83 bin metrekarelik bir alanda da yeni bir projeyi hayata geçireceklerinin altını çizerek, “Mamak yeni dönemde daha değerli hale gelecek” dedi.

Kızılcaköy Sanayi Sitesi tüm hızla ilerliyor

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Veli Gündüz Şahin’e Başkan Yardımcıları Ertan Işık, Erdoğan Doğan, Hüseyin Boran, Uğur Sarı ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. 25 yıl sonra Mamak’taki seçim başarısından dolayı, seçmene, parti yönetimine ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den de Mamaklılara müjde gecikmedi. Şahin, seçim vaatlerinden biri olan Kızılcaköy’de 3 yüz hektarlık alanda hayata geçirilen sanayi sitesi’nin çalışmalarının hızla ilerlediğinin altını çizerek, önümüzdeki aylarda sanayicilere düzenleyecekleri törenle tapularının verileceğini kaydetti. Şahin ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın Mamak’ta cemevine yaptığı katkılardan dolayı, Mamak halkı adına Yavaş’a teşekkür etti.

Mamak’ın sanayisi büyüyor

Mamak’ın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Kızılcaköy Sanayi Sitesi, büyüme yolunda önemli bir adım attı. Genişleme ve modernleşme çalışmaları kapsamında sanayi sitesine yapılacak çalışmalar tüm hızıyla ilerlerken, 3 yüz hektarlık alanda hayata geçirilen proje kapsamında sanayi alanları, imalathane, depolama alanları lokanta, konaklama tesisleri, çok katlı mağazalar, iş merkezleri, otopark alanı, yeşil alanlar yer alacak.

Mamak metrosu yolda

Seçim sonrası Mamak’ta seçmenlerden gördükleri ilgiden dolayı mutluluklarını ifade eden Başkan Yavaş, “Seçimlerde gördüğümüz en güzel görüntülerden biriydi Mamak’taki. Belediyeler halkın belediyesidir. Bizim görevimiz de vatandaşın hizmetine koşmak, sorunları çözmek, vatandaşın her zaman yanında olmaktır. Beş yılın ardından oyları artırarak yeniden seçilmek, yaptığımız işlerin doğru olduğunu gösteriyor. Bizim çılgın projemiz yok. Acil ihtiyaçlarımız neyse onu yapıyoruz” dedi. Dikimevi-Natoyolu Metrosu’nun da ihalesinin açıklanacağının müjdesini veren ABB Başkanı Yavaş, “Metro ihalemiz açıklanıyor. İki ay süresi var. Askıda kaldıktan sonra iki ay içinde firmalar tekliflerini veriyorlar. İhalemiz açık olacak” dedi. Başkan Yavaş ayrıca Mamak’ta 83 bin metrekarelik alanda bir projeyi hayata geçireceklerinin de müjdesin vererek, projenin Mamak’ı cazibe merkezi haline getireceğini de sözlerine ekledi.

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı

Dikimevi – Natoyolu Raylı Sistem Uzatma Hattı Projesi, A1- AŞTİ-Dikimevi Ankaray Hattı’nın, Ankara’nın doğusuna uzatılmasını kapsayan, Abidinpaşa, Âşık Veysel, Tuzluçayır, General Zeki Doğan, Fahri Korutürk, Cengizhan, Akşemsettin ve Natoyolu isimleriyle 8 ayrı istasyondan oluşuyor.
Ankara,Mamak Belediyesi

Kocagöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı

- BAŞKAN BAKKALCIOĞLU SPORSEVER GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK FİNAL HEYECANLARINA  ORTAK OLDU

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN ZAFER BAYRAMI RESİMLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Balıkesir’de, Büyük Zafer’in 102. yılı kutlandı

KAPANIŞI TURNUVA İLE YAPTILAR

BAŞKAN HÜRRİYET, “30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN YENİLMEZ GÜCÜNÜN SİMGESİDİR”

BÜYÜK ZAFERİMİZİN 102’NCİ YILINI KUTLADIK

Mersin ve Klaıpeda’nın Kıyı Direncini Artırmak İçin Çalışmalar Sürüyor

30.2°