CHP 24.09.2024 07:31:21 0
Mamak Belediyesinden Temizlik Seferberliği

Daha temiz bir kent için cadde ve sokaklarda detaylı temizlik

Mamak Kıbrısköy Mahallesinde toplam 11 cadde ve 14 sokakta detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Hasarlı konteynerler tamir edildi

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre temizliğinin yanı sıra cadde ve sokaklarda yer alan hasarlı konteynerlerin gerekli tamiratlarını yaptı. Konteyner eksiği olan bölgelere yeni konteynerler konuldu. Eğimli cadde ve sokaklarda konteynerlerin kayarak bir kazaya sebebiyet vermemesi için konteynerlerin önlerine tutucu demirler yapıldı. Çöp konteynerlerinin dışı basınçlı su ve köpüklü fırçayla, iç kısımları Konteyner Temizleme Aracı ile temizlendi. Bu işlemle çöp konteynerlerindeki kötü kokular da engellendi.

Çöp Taksi ile hızlı temizlik

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dar sokaklara daha hızlı bir şekilde hizmet vermek için “Çöp Taksi” kullanıyor. Çöp Taksi ile büyük çöp kamyonlarının giremediği dar sokaklara hızlıca müdahale ediliyor. Ayrıca sokaklara atılan koltuk, kanepe ve mobilya gibi büyük çöpler de gün içinde “Çöp Taksi” ile hızlıca toplanıyor. Bu hafta gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmasıyla toplam 11 cadde ve 14 sokağı temizleyen Mamak Belediyesi, her gün ilçenin dört bir yanında yürüttüğü temizlik çalışmalarına ek olarak her hafta bir mahallede detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
Ankara,Mamak Belediyesi

Büyükşehir’in Kampanyası İle Sahiplenme Sayısı Artış Gösterdi

Başkan Çerçioğlu ve Tetik’ten güç birliği mesajı

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NUN PROJELERİ KUŞADASI’NI DAHA MODERN BİR KENTE DÖNÜŞTÜRÜYOR