Mamak Belediyesi’nden Hizmet Dolu Yıl

CHP 3.07.2024 00:04:05 0
Mamak Belediyesi’nden Hizmet Dolu Yıl

Mamak’ta Hizmet Belediyeciliği

Mamak Belediye Meclisi Temmuz Ayı 2. Oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan Başkanlığı’nda gerçekleşen mecliste, 6 madde oy birliği ile kabul edilirken, 1 madde de oy çokluğu ile meclisten geçti. Mamak Belediye Meclisi kalan maddeleri 3 Temmuz Çarşamba günü, saat 17.00’de görüşmek üzere oturumu sonlandırdı.

7 madde meclisten geçti

Mamak Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunun ikincisini gerçekleştirdi. Alınan kararlar doğrultusunda bir önceki toplantıya ait tutanak özeti, 8 Sayılı Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, 7 Sayılı Plan ve Bütçe Raporu, 12 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu, 13 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu, 6 Sayılı Eğitim, Kültür ve Halkla İlişkiler Komisyon Raporu ve 6 Sayılı İnsan Kaynakları ve Kaliteli Yönetim Komisyon Raporu, oylanarak meclisten geçti.

Mamak’ta her alanda hizmet

Vatandaş odaklı bakış açısıyla hem hizmet hem de insana dokunan hizmet anlayışıyla örnek çalışmalara imza atan Mamak Belediyesi, “Önce İnsan” diyerek, hem kültür ve sanat çalışmalarına hız verecek hem de ilçenin dört bir yanında alt yapı ve temizlik çalışmalarını artıracak. Mamak Belediye Meclisi’nde alınan kararlar doğrultusunda Mamak’ta yenilikçi hizmetlere imza atılarak, vatandaşların beklentileri doğrultusunda hizmetin içine sevgi de eklenerek, asfalttan kaldırıma, yeni yolların açılmasından temizliğe, yeşil alanlardan kültür ve sanat organizasyonlarına kadar ciddi çalışmalara imza atılacak.
Ankara,Mamak Belediyesi

Çevre Dostu Ulaşım İçin Ödemiş’te Bir İlk

Konak Belediyesi Emeklilerin Yanında: ‘Mutluluk Kahvesi’ Hizmete Açıldı

ÇBFK´dan Genç Yeteneklere Çağrı

YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Atakum Halk İskelesi yeniden hizmete açılıyor

BAŞKAN GÜREL “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN PAZARYERİ DENETİMİ

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

30.1°