Tarih: 28.09.2024 15:59

Mamak Belediyesinden Eğitime Destek

Facebook Twitter Linked-in


Mamak Belediyesinden okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi desteği

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın, Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu, Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu ve Açıkalın İlkokuluna temizlik ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Mamak Belediyesi eksikleri gideriyor

Mamak’ta bulunan okulları ziyaret eden Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın, öğrencilerin sağlığı için temizlik malzemesi ve eğitim giderlerine destek olmak için de kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Mamak sınırları içinde bulunan okulları gezen ve eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, daha sağlıklı şartlarda eğitim için okul ziyaretlerine devam edecek.

Okullara destek devam edecek

Okul yöneticileri ile görüşen Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın, okulun fiziksel koşulları, mevcut ihtiyaçları ve eksiklikleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarette okulu gezen Emre ve Aydın öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret sonrası okuldan ayrılırken öğrenciler ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Mamak Belediyesi okul koşullarını iyileştirmek için desteklerine devam edecek.


Ankara,Mamak Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —