Mamak Belediyesi Meclisi’nin Son Toplantısı Gerçekleşti

CHP 8.05.2024 23:36:17 0
Mamak Belediyesi Meclisi’nin Son Toplantısı Gerçekleşti

Mamak Belediyesi Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısının son oturumu, Başkan Vekili Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleşti.

Meclis gündeminde yer alan 8 madde oy çokluğuyla meclisten geçti.

Mecliste, Gençlik ve Spor Komisyon Raporu, AR-GE Komisyon Raporu, Tüketici Hakları Komisyon Raporu ile Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Mamak’ta bulunan Aile Merkezleri’nin spor bölümünden yararlanan vatandaşların sayısına yönelik Gençlik ve Spor Komisyonu, Belediye’de çalışan personellerin uyumlu çalışması ve mesai saatlerinin etkin kullanılması için yapılan çalışmalara ilişkin AR-GE Komisyon Raporu ve tüketici haklarının korunmasına ilişkin çalışmaların ele alınacağı Tüketici Hakları Komisyon raporu oy çokluğuyla meclisten geçti.

Mamak Belediyesi’ne ait Mabel Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik Sağlık Hizmetleri San. ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesinin görüşülmesine yönelik gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na, Mamak Belediyesi’ni temsilen Başkan Vekili Erdoğan Doğan’ın temsilci tayin edilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı da oy çokluğuyla kabul edildi. 13 Mayıs’ta yapılacak toplantıda, Belediye’ye ait şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyelerin hakları belirlenecek.

Mamak Belediyesi Meclisi, 3 Haziran Pazartesi günü saat 17.00'da görüşmek üzere sonlandı.
Ankara,Mamak Belediyesi

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: HEPİNİZ UMUTSUNUZ

Denizlililerin, 19 Mayıs coşkusu Fener Alayı ile başladı

Manisa’da 19 Mayıs Kutlamaları Fener Alayı ile Renklendi

Son Feci Bisiklet Manisalı Gençleri Coşturdu

KONSERLER MÜZİK SEVERLERİ COŞTURDU

10 BİNLER YÜRÜDÜ, FESTİVAL ATEŞİ YAKILDI

19 Mayıs coşkusu hiç bitmeyecek

CUMHURİYET GENÇLERİ MUSTAFAKEMALPAŞA’YI AYDINLATTI

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI GENÇLER ANKARA’DA

26.1°