Mamak Belediyesi Etkinlikleri İptal Etti

Başkan Şahin: “Terörün her türlüsüne lanet olsun”

Mamak Belediyesi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nde (TUSAŞ) gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle önceden planlanmış kutlama, konser ve kültür sanat etkinliklerini iptal etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 22 vatandaşımızın yaralandığı hain saldırı sonrası terörü bir kez daha kınadı. Başkan Şahin, "Ülkemizin huzurunu bozmaya, milli birlik ve beraberliğimizi sarsmaya yönelik bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Terörün nereden ve kimden geldiğinin önemi yok. Teröre, terörü destekleyene ve terör üzerinden siyaset yapana da lanet olsun" ifadelerini kullandı.

Mamak’ta etkinlikler iptal

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, TUSAŞ’ta gerçekleştirilen terör saldırısının ardından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Başkan Şahin, yaralılar için de acil şifalar temennisinde bulundu. Saldırının ardından Mamak Belediyesi, daha önce planlanan kutlama, konser ve kültürel sanat etkinliklerini iptal etti. Başkan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, “Bu zor günlerde toplum olarak kenetlenmeli, milli birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden teröre ve terör sevicilere karşı dimdik durmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ankara,Mamak Belediyesi

Nazilli Belediyesi’nden iş yerlerine düzenli kurumsal ilaçlama hizmeti

Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehidi Cennet Yiğit'in Ailesini Ziyaret Etti

Osmangazi’de 1 Kitap 1 Yazar Buluşmaları

Kırmızı Kategoride Aranan PKK/KCK Terör Örgütü Mensubu Ramazan Aktaş “GÜRZ-19” Operasyonunda Çıkan Çatışmada Etkisiz Hale Getirildi

EOSB ENGELLİLER MONTAJ ATÖLYESİ 5 YAŞINDA

BAŞKAN ATAÇ'TAN TEMAD'A ZİYARET

Büyükşehir, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Zeytin Ağaçlarını Korudu

SONER ARICA’DAN 1923 KADIN KOROSUNA: GERÇEKTEN MUHTEŞEMSİNİZ!

AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin’den Sandıklı’ya Ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

Eş Başkan Bucak: Çok dilliliği esas alırsak barış için adım atmış oluruz

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR, DORA EMLAK ADLI İŞYERİNİN AÇILIŞINA KATILDI