CHP 27.10.2024 02:46:50 0
MAHALLEDE AİLE ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler, Okçu Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Okçu Mahallesi, Güveççi Mahallesi ve Sofu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir ilgiyle karşıladığı etkinliklerde, ailelere yönelik aile yaşam becerileri eğitimi verildi. Eğitim sırasında ailelerin günlük hayatlarında karşılaştıkları sorunlara çözümler sunularak merak ettikleri sorular uzman eğitmenlerimiz tarafından yanıtlandı.

Mahalle muhtarlarının da katılarak vatandaşlarımıza eşlik ettiği etkinliklerde, çocuklarımız için özel olarak hazırlanan eğlenceli etkinlikler beğeniyle karşılanırken, Kütahya Belediyemiz tarafından miniklerimize sürpriz hediyeler verilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kütahya Belediyemiz, Mahallede Aile Atölyesi Projesi için belirlenen program çerçevesinde mahallelerimizde eğitimler düzenlemeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

KAFETERYA SEKTÖRÜNDE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİ KONUSUNDA TOPLANTI YAPILDI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU ŞANLIURFA'DA UNESCO MÜZİK ŞEHRİ LANSMANI’NA KATILDI

Gülnar, Büyükşehir ile Üretmeye Devam Ediyor