MABEM’ler Geleceğini Planlamak İsteyen Gençleri Bekliyor

CHP 4.05.2024 12:38:32 0
MABEM’ler Geleceğini Planlamak İsteyen Gençleri Bekliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti MABEM’lerde, yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları devam ederken, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (MABEM) yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları alınmaya devam ediyor. Bünyesinden birbirinden başarılı öğrenciler çıkaran, öğrencilerin hayal ettikleri liselere ve üniversitelere gitmeleri için çalışma yürüten MABEM’lere, kurs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri ya da 0236 2314580 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri belirtildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

Bodrum’da Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN HÜRFEST FESTİVALİ

KÖSTENCE SAKİNLERİ BAŞKAN ATAÇ'I ZİYARET ETTİ