LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FARKINDALIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

CHP 25.09.2024 08:44:21 0
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FARKINDALIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Kütahya Belediyemiz ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iş birliğiyle düzenlenen farkındalık semineri personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu'muzda lösemi hastalığına dikkat çekilerek toplumsal bilinç oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlikte, löseminin erken teşhisinin ve tedavi sürecinde moral desteğinin önemine değinilerek, hastalığın belirtileri, tedavi süreci ve ailelerin karşılaştığı zorluklar detaylı bir şekilde ele alındı.

Lösemi tedavisi gören çocukların yaşadığı süreçler ve onların bu zorlu süreci atlatmalarında toplumun vereceği desteğin öneminin vurgulandığı etkinlikte, seminere katılan personelimize farkındalık oluşturmanın yalnızca bugünle sınırlı kalmaması gerektiği hatırlatıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR