Lezzetin adresi Rami Sosyal Tesisleri

CHP 30.09.2024 12:24:10 0
Lezzetin adresi Rami Sosyal Tesisleri

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler Eyüpsultanlıları olduğu kadar, İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşları da ağırlamaya devam ediyor. Rami Bir Nefes Parkı içerisinde yer alan Rami Sosyal Tesisleri de misafirlerine sunduğu eşsiz lezzetlerle büyük beğeni topluyor.

Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı hizmet veren Rami Sosyal Tesisleri, Emniyettepe Sosyal Tesisleri, Yağlıdere Sosyal Tesisleri, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri, Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri, Manzaram Eyüpsultan ve Ensari Konağı Sosyal Tesisleri her gün çok sayıda vatandaşı ağırlıyor.

“Her zaman önce vatandaş memnuniyeti” prensibi ile hizmet veren Rami Sosyal Tesisleri de bu civarda ikamet eden vatandaşların ilgi odağı oluyor.

ARA SICAKLARDAN ANA YEMEKLERE GENİŞ YELPAZEDE MENÜ

Tesise gelen vatandaşlara kahvaltıdan günün çorbasına, ara sıcaklardan ana yemeklere, tost, pizza, burger, makarna çeşitlerinden tatlılara geniş bir yelpazede menü sunuluyor.

Her biri birbirinden lezzetli yemek çeşitleri arasında çeltik kebabı, soya soslu piliç, tavuk pirzola ve ızgara köfte bulunuyor. Ara sıcaklarda ise kombo tabağı, çıtır tavuk tabağı, soğan halkası, börek tabağı gibi seçenekler sunuluyor.

Bunların yanında kaşarlı, kavurmalı, karışık tostlar, ayvalık tostu, tavuklu wrap, etli wrap, cheese burger, hamburger, pizzalar, makarna çeşitleri, salata çeşitleri ve tatlı çeşitleri yer alıyor.

AKŞAM 22.00’YE KADAR YEMEK SİPARİŞİ VERİLEBİLİYOR

Hemen herkesin damak zevkine uygun seçenekler sunulan tesis sabah 08.30’da açılıyor. Tesiste akşam saat 22.00’ye kadar yemek siparişi verilebiliyor. Akşam saat 22.00’den 22.30’a kadar ise çay ve kahve servisi oluyor.

Tesiste kapalı mekânın dışında bir de açık alan bulunuyor. Vatandaşlar tercihlerine göre ister açık alanda ister kapalı mekânda oturabiliyor.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

Kepez’in kaplanları hedefi yüksek tuttu

PAŞA KENT LOKANTASININ RESMİ AÇILIŞINI ÖZGÜR ÖZEL YAPTI

Dinar’da ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık Makinaları ve Teknoloji Festivali kapsamında, Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

NİKOMEDİA SANAT FESTİVALİ ‘BİR ŞEHRİN HİKAYESİ’ İLE BAŞLIYOR

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ 3’NCÜ GÜNÜNDE İZMİTLİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATACAK

TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

İZMİT BAL GÜNLERİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI!

KADINLAR, TARSUS BELEDİYESİ İLE GÜÇLENİYOR

GUİNNES REKORU İLE BAŞLAYAN FESTİVAL, REKOR KATILIMLA FİNAL YAPTI

14.7°