Kütüphane Söyleşileri’nde “Çocuk ve Kitap” Konuşulacak

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde bu hafta Yazar Yaşar Bayraktar edebiyatseverlerle buluşacak. 25 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek programda “Çocuk ve Kitap” konusu ele alınacak.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin edebiyatseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen programlarından Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Yazar Yaşar Bayraktar olacak. 25 Eylül Çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşide Yaşar Bayraktar, “Çocuk ve Kitap” konusunu ele alacak. Saat 15.30’da başlayacak programda Bayraktar; çocuk edebiyatı, kitabın çocuğun kişisel gelişimine etkisi ve kitap okumanın önemi gibi pek çok konuyu farklı perspektiften ele alacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 25 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek söyleşiye tüm edebiyatseverler davet edilirken, okur ve yazarları bir araya getiren Kütüphane Söyleşileri’nin belirli periyotlarla edebiyatseverlerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE DİL VE KONUŞMA BOZUKLUKLARI ELE ALINDI

Pendik Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

KONYA BÜYÜKŞEHİR TAŞKENT’E İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ KAZANDIRIYOR

İzmir Kent Konseyi 22. Olağan Seçimsiz Genel Kurul Toplantısı yapıldı

BAŞKANIMIZ, BENGÜ TÜRK TV’DE SELVİ KAHRAMAN’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAKTIR

Başkan Geçit, “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Başımızın Tâcı”

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şehrin Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor

YUNUSEMRE’DE KIRSAL KALKINMA PROJELERİ ARTACAK

İBB VE İSTANBUL BAROSU ARASINDA PROTOKOL

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ - 30 EYLÜL

AKOM UYARDI: YAĞIŞ VE RÜZGARLA BİRLİKTE SICAKLIKLAR AZALACAK

Patnos Belediyemiz, sanayi sitemizi daha yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvadı!

Büyükşehir, Özel Vatandaşlara Tramvay Heyecanı Yaşattı

Mudanya’da bilim dolu gece

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri

Kepez’in kaplanları hedefi yüksek tuttu

VASKİ’den yeni yerleşim yerlerine altyapı

BAKAN YUMAKLI, HATAY’DA ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

BAKAN YUMAKLI, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İ ÖRNEK GÖSTERDİ: "ÇOK İYİ BİR ÇEKİM GÜCÜ VAR"

PAŞA KENT LOKANTASININ RESMİ AÇILIŞINI ÖZGÜR ÖZEL YAPTI

Dinar’da ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık Makinaları ve Teknoloji Festivali kapsamında, Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

BAŞKANIMIZ KAŞÜSTÜNDE AÇIŞI YAPILAN İŞLETMELERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

NİKOMEDİA SANAT FESTİVALİ ‘BİR ŞEHRİN HİKAYESİ’ İLE BAŞLIYOR

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ 3’NCÜ GÜNÜNDE İZMİTLİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATACAK

TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

BAŞKANIMIZ, 29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 18:30’DA BENGÜ TÜRK TV’DE CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK

Eş Başkan Hatun: Hantepe Mahallesinin yol sorununu çözeceğiz

ŞEHİR TİYATROSU YAYLADAĞI’NDA

BAŞKANIMIZ SEL VE HEYELANDAN ETKİLENEN TAŞDELEN MAHALLEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İZMİT BAL GÜNLERİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI!

Yükleniyor