KÜTAHYA'DA TIRMANMA YARIŞI HEYECANI BAŞLADI

CHP 30.06.2024 19:06:14 0
KÜTAHYA
Şehrimizde büyük bir heyecanla beklenen Avis Türkiye Tırmanma Yarışı'nın 4. ayağı olan Kyk Kütahya Tırmanma Yarışı, Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin'in katılımıyla başladı.

Germiyan Sokağı'nda start alan yarışa, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 25 sporcu katıldı. Sporcular, Radar Mevkii'ndeki 6 kilometrelik parkurda üç çıkış üzerinden yarışarak puan topluyorlar. Yarışmanın her anı hız tutkunu vatandaşlarımız tarafından heyecanla takip ediliyor.

Yarışmanın sonunda, kategorilerinde ilk üçe giren sporcular, Kütahya Belediyesi Hizmet Binamız önünde düzenlenecek olan törende ödüllerini alacaklar. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Plajlarımızda Bu Sene de Mavi Bayrak Dalgalanıyor

BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR HALKININ MÜLKÜNÜ, TOROSLAR HALKINDAN BAŞKA KİMSEYE YEDİRMEYİZ”

TOROSLAR BELEDİYESİ, ÇÖP EVDEN 7 KAMYON ATIK ÇIKARDI