KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP 30.06.2024 19:06:17 0
KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kütahya'mızın turizm potansiyelinin yükselmesi için çalışmalar devam ediyor. Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında ve Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleşen Turizm Master Planı Değerlendirme Toplantısı'nda, şehrimizin turizm potansiyeli masaya yatırıldı.

Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve birçok önemli isim, Kapadokya Üniversitesi’nin uzmanlığında ve Kütahya Belediyemizin iş birliğiyle yürütülecek projelerin detaylandırıldığı toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Vali Işın, Kapadokya Üniversitesi'nin tecrübelerinden faydalanarak Kütahya'mızın turizmdeki potansiyelini daha iyi seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Birlikte çalışarak eksiklerin tamamlanacağını ve şehrimizin turizmde gelişme kaydedeceğini vurguladı.

Toplantıda, Kütahya Turizm Master Planı'nın tamamlandığında, şehrimizin tanıtım bütçesinden önemli paylar alacağı ve kolektif bir projeyle halkımızın bu planı sahiplenmesinin önemi ifade edildi.

Şehrimizin mevcut turizm durumu ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerin de değerlendirildiği toplantıda, Kütahya’nın turizm potansiyelinin artırılması için belirlenen hedeflerle turizmin daha iyi bir konuma taşınacağı vurgulandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Plajlarımızda Bu Sene de Mavi Bayrak Dalgalanıyor

BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR HALKININ MÜLKÜNÜ, TOROSLAR HALKINDAN BAŞKA KİMSEYE YEDİRMEYİZ”

TOROSLAR BELEDİYESİ, ÇÖP EVDEN 7 KAMYON ATIK ÇIKARDI

İSO TOPLANTISINDA KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA

Güzelyalı'da Sahil Temizliği Gerçekleşti

ÇOCUKLARIN HAYALLERİ KUKLA ATÖLYESİNDE CANLANIYOR

Ortahisar Belediyesi, muhtarlıkların ödeneklerini artırdı

Başkan Kaya, TRT Sanatçısı İhsan Eyüboğlu’nun 61. Sanat Yılını Kutladı

34.7°