KÜTAHYA BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİMİZDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

CHP 20.10.2024 03:05:22 0
KÜTAHYA BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİMİZDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
10 Ekim 2024 tarihinde Yozgat ilimizde düzenlenen Büyükler Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda, Kütahya Belediyespor’umuzun genç yetenekleri önemli dereceler elde ederek şehrimizi gururlandırdı.

40 farklı ilden katılımın olduğu şampiyonada, 120 kulüp ve 350 sporcu kıyasıya mücadele etti. Kütahya Belediyespor’u temsil eden genç sporcularımız, kürsüye çıkarak aldıkları derecelerle şehrimizin gurur kaynağı oldu.

Turnuvada; 60 kg kategorisinde Ahmet Erdem Ay Türkiye üçüncüsü, 66 kg’da S. Sefa Güler Türkiye ikincisi, 52 kg’da Ayşenur Turhan Türkiye üçüncüsü, 70 kg’da Zeynep Cerez Türkiye birincisi ve 78 kg’da Melis Toker Türkiye üçüncüsü olarak şehrimize madalyalarla döndü.

Kütahya Belediyesi olarak, sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

KARTAL BELEDİYESİ VE İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ İLE ‘EVLİLİK OKULU’ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

PAMUKKALE BELEDİYESİNDE FUTBOL HEYECANI YAŞANMAYA BAŞLADI

İZMİT BELEDİYESİ, KENTİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK ERASMUS SPOR PROJESİ’NE HAZIRLANIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir kasis çalışması başlatılmıştır.

Manisa Büyükşehir'den Annelere Özel Ücretsiz Ulaşım

Başkan Zeyrek’ten Muhtarlar Günü’nde Otopark Müjdesi

Başkan Özmen “Belediyenin 2024 ilk bütçesinin 2 katından fazla gayrimenkul satışı olmuş”

4 SOKAKTA SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR