KÜTAHYA BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

CHP 20.10.2024 03:41:54 0
KÜTAHYA BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Kütahya Belediyemiz tarafından düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, personelimizin ilgi ve katılımıyla başladı.

Belediyemize bağlı farklı birimlerin mücadele ettiği turnuva, spor faaliyetlerini desteklerken personelimizin kaynaşmasına da katkıda bulundu. Turnuvanın açılış maçına Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin de katılarak halı sahada yerini aldı. Başkan Yardımcımız Ertekin, turnuvanın hem aktif yaşamı desteklediğine hem de belediye içindeki birlik ve beraberliği pekiştiren bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek, sporun iş hayatında motivasyonu artıran bir unsur olduğunu ve bu tür etkinliklerin belediyedeki çalışanlarımız arasında dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.

Kütahya Belediyemiz, sosyal ve sportif etkinliklerle personelimizin motivasyonunu artırmaya yönelik adımlar atmaya devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

ÜRETİCİ KADINLAR HEM MUTLU HEM GURURLU

KARTAL BELEDİYESİ VE İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ İLE ‘EVLİLİK OKULU’ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

PAMUKKALE BELEDİYESİNDE FUTBOL HEYECANI YAŞANMAYA BAŞLADI

İZMİT BELEDİYESİ, KENTİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK ERASMUS SPOR PROJESİ’NE HAZIRLANIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir kasis çalışması başlatılmıştır.

Manisa Büyükşehir'den Annelere Özel Ücretsiz Ulaşım

Başkan Zeyrek’ten Muhtarlar Günü’nde Otopark Müjdesi

Başkan Özmen “Belediyenin 2024 ilk bütçesinin 2 katından fazla gayrimenkul satışı olmuş”

17.6°