KURT: “ŞEHRİMİZİ ESKİŞEHİRSPOR BAYRAKLARIYLA DONATIYORUZ”

CHP 19.10.2024 13:07:49 0
KURT: “ŞEHRİMİZİ ESKİŞEHİRSPOR BAYRAKLARIYLA DONATIYORUZ”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un çağrısıyla, Eskişehirspor’un evindeki ilk maçı için şehir dört bir yandan Siyah-Kırmızı bayraklarla donatıldı. Başkan Kurt, Eskişehirspor’un bu sezonki ilk iç saha maçında taraftarları stadyuma davet etti.

Başkan Kazım Kurt, “Deplasmandaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Eskişehirspor’umuz cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda bu sezonki ilk maçına çıkacak. Tüm hemşehrilerimi maça davet ediyorum. Biletlerimizi ve formalarımızı alalım, Eskişehirspor’umuzu yürekten destekleyelim” çağrısı yaptı. 

Eskişehirspor’un amatör ligden çıkarak hak ettiği güzel günlere ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kurt, “Belediyeler olarak kentimizin en önemli değerlerinden biri olan Eskişehirspor’u desteklemek için kentimizi bayraklarla donattık. Tüm şehir el ele vererek takımımıza destek olmalıyız” dedi.

Cumartesi günü oynanacak maçta şehrin birlik ve beraberliğini göstermenin önemini vurgulayan Kurt, taraftarları coşkuyla stadyuma gelmeye davet etti. Eskişehir’in her köşesinde görülen bayraklar, şehrin takıma olan desteğini simgeliyor. Asılan bu bayraklarla tüm Eskişehir halkı, Eskişehirspor’un başarısı için kenetlenerek stadyumda buluşmaya çağrıldı.
 


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Dazkırı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Cumhuriyet Halk Partisi Dazkırı İlçe Başkanımız Levent Diker ve Parti teşkilatıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Zabıtası Konyaaltı’nda 4 bin 360 olaya müdahale etti

KURT: “ŞEHRİMİZİ ESKİŞEHİRSPOR BAYRAKLARIYLA DONATIYORUZ”

Zeydan Karalar Yoğun Hizmet Atağına Kaldığı Yerden Devam Ediyor

MİCRO-FOLİE DİJİTAL MÜZESİ SANATSEVERLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

ESKİŞEHİR “ES ES” BAYRAKLARIYLA SİYAH KIRMIZIYA BOYANDI

Ortahisar Belediyesi, başlattığı altyapı hamlesini sürdürüyor

Mersin Büyükşehir’den ‘Dünya Gıda ve Etik Günü’ Paneli

Ortahisar Belediyesi’nde Beyaz Baston Günü kutlaması yapıldı

16.9°