Kurna Mahallesi Formula Yolu Caddesi Yenileniyor

AK PARTİ 27.10.2024 12:38:38 0
Kurna Mahallesi Formula Yolu Caddesi Yenileniyor

Köyler bölgesinde çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi ekipleri, hava şartları ve zamana bağlı olarak yıpranan Kurna Mahallesi Formula Yolu Caddesi’nde iyileştirme yapıyor.

Alt ve üst yapı, yol açma ve genişletme çalışmalarını köyler bölgesinde de sürdüren Pendik Belediyesi ekipleri, Kurna Mahallesi Formula Caddesi’nde çalışmaya başladı. Belediye ekipleri hava şartları ve zamana bağlı olarak yıpranan yolda iyileştirme yapıyor. Çalışma kapsamında iş makineleri ile düzenleme yapılıyor. Yaklaşık 1,5 kilometrelik bir alanı düzenleyen ekiplerin yol iyileştirme çalışmasının önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.

İstanbul,Pendik Belediyesi

Başkan Doğan “Yerel Yönetimler” heyetini Büyükşehir Belediyesinde ağırladı

HATAY’IN TARİHİ VE MUTFAĞI KÂĞITHANE’DE TANITILIYOR

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç UCLG-MEWA Toplantısında Kentsel Ulaşımın Geleceğini Ele Aldı.

Büyükşehir, Ekinözü Soysallı Yolunu Yeniledi

AKSARAY CUMHURİYETİN 101. YILINI BAYRAKLARLA KARŞILIYOR