KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

AK PARTİ 16.06.2024 07:36:01 0
KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Bayramlar, kültürümüzün ve inancımızın; birlik ve beraberliğimizin mihenk taşlarıdır. Bu mübarek günleri en güzel şekilde değerlendirmeli ve bayramın hakiki tadını alabilenlerden olmalıyız” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yayımladığı mesajla Kurban Bayramı’nın İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. 

Başkan Hasan Kılca’nın Kurban Bayramı kutlama mesajı şu şekilde;  

“Bayramlar, kültürümüzün ve inancımızın; birlik ve beraberliğimizin mihenk taşlarıdır. Bayramlar, bizi birbirimize bağlayan, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren önemlizaman dilimleridir. Bu kıymetli günleri vesile ederek; mahzun gönüllere bir sevinç muştusu ile dokunabilirsek bayramı en güzel şekilde idrak etmiş olacağız. Kurban, kişinin Allah'a yakınlaşma arzusunu, fedakarlığı ve paylaşmayı temsil eder. Bayramın ikram ve infakını en iyi şekilde değerlendirmeli ve özünde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde izhar etmeliyiz. Kurban Bayramı, bizlere sahip olduklarımızı paylaşmanın, empati kurmanın ve kardeşlik duygularımızı canlı tutmanın önemini hatırlatır. Ancak bu bayramı kutlarken, dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdur kardeşlerimizi de unutmamalıyız. 

Kurban Bayramı, aynı zamanda ailemizle ve sevdiklerimizle bir araya gelerek, birlikte vakit geçirmenin, sofralarımızı paylaşmanın ve mutlu anılar biriktirmenin de zamanıdır. Bu bayramda büyüklerimizi ziyaret etmek, küçüklerimize bayram sevincini aşılamak ve toplum olarak bir arada olmanın huzurunu yaşamak, bizim gücümüzdür. Bu mübarek günlerin Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum. 

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyor; bayramın Konya’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur ile mutluluklar getirmesi temennisiyle mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.”


Konya,Karatay Belediyesi

TUZCUZADE MAHALLE ODASINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Öztaş, Jandarma’nın 185. Yıl Dönümü Kutlamalarına Katıldı

Başkan Öztaş, Hem Esnafları Hem de Hemşehrilerimizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret İl Müdürü Mahmut Yayla’dan Adnan Öztaş’a Tebrik Ziyareti

Başkan Öztaş Cumhuriyet ve Konak Parklarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sandıklı Belediyesi Bayramlaşma Programı

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı’ndan Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

34.8°