KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ KURSLARI BAŞLIYOR

CHP 1.10.2024 13:36:55 0
KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ KURSLARI BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde düzenleyeceği Kültür ve Sanat Akademisi Kursları kayıtları başladı. Başvurular 30 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi internet sitesi üzerinden alınıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Kültür ve Sanat Akademisi kursları kapsamında bu yıl toplam 13 farklı branşta eğitim verileceğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yıl El Sanatlar Dalı’nda düzenleyeceğimiz Yağlı Boya, Dekoratif Ahşap Süsleme, Çini, Seramik ve Makrome kursumuza sadece yetişkin vatandaşlarımız müracaat edebilirler. Teknoloji alanındaki Robotik Kodlama kursu ile Yaratıcı Drama ve Yaratıcı Resim kurslarımıza ise 7-13 yaş aralığındaki çocuklarımız kayıt yaptırabilirler. İşitsel Sanatlar Dalı’nda düzenlenecek olan Piyano, Gitar, Bağlama ve Keman kursları ile Görsel Sanatlar Dalı’nda düzenlenecek olan Kara Kalem kurslarımızı ise 7 yaş ve üzeri çocuklarımız için açacağız” dedi.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK ALINIYOR

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan kurslarda toplam 13 farklı branşta eğitim verileceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kurslarımız kontenjan ile sınırlıdır. Başvurular 30 Eylül Pazartesi günü itibari ile başladı. Her bir kursiyer yalnızca bir kurstan faydalanabilecek. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız müracaatlarını Belediyemiz internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak yapabilirler. Konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından verilecek kurslarımıza zamanı olan tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Çocuk Atölyesi kayıtları devam ediyor

30 Eylül Pazartesi Aşıklar Gecesi

Keçiören’de altyapı seferberliği

Geleceğin yazılımcıları Eyüpsultan’da yetişiyor

“BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”

KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ KURSLARI BAŞLIYOR

Büyükşehir’den Serik altyapısına 30 milyon TL yatırım

BAŞKAN KURT, KOCA ÇINARLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Okurlarıyla Buluştu

16.3°