KÜLTÜR BULUŞMALARI SİVAS İLE DEVAM EDİYOR

CHP 25.09.2024 13:55:59 0
KÜLTÜR BULUŞMALARI SİVAS İLE DEVAM EDİYOR

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gelenekselleşen ‘Kültür Buluşmaları’ Sivas ile devam ediyor. 26-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Sivas Kültür Buluşmalarında, konserlerden halk oyunu gösterine kadar pek çok etkinlik olacak. 

Memleket özlemi yaşayan İstanbulluları kendi kültürleri ile bir araya getiren ‘Kültür Buluşmaları’ 12 Eylül’de Gaziantep ile başladı. Perşembeden Pazar gününe kadar her hafta bir ilin, kültürün tanıtımının yapıldığı alanda konserler, halk oyunları gösterileri, yemek stantları, yöresel ürün satışı gibi pek çok etkinliğe yer veriliyor.

HALK MÜZİĞİNE DOYULACAK

Kültür Buluşmaları, 26-29 Eylül tarihleri arasında Sivas iliyle devam edecek. İlk gün Nurcan Başpınar ve Mustafa Özaraslan konserleri ile başlayacak etkinlikler, 27 Eylül’de Sivas Halk Oyunları ve Aşıklar Heyeti ile devam edecek. 28 ve 29 Eylül’de de gün boyunca konserler devam edecek. Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek Kültür Buluşmalarına gelen ziyaretçiler, Sivas’ın eşsiz lezzetlerini de tatma imkanı bulacak. Yemek stantlarının yanı sıra, yöresel ürün satışı gibi pek çok etkinlik de olacak.

 

 


İstanbul,İstanbul Belediyesi

BBB’nin Kış Spor Okulları’na kayıtlar başladı

Başkan Seçer, ‘Geleneksel 31. Ahilik Kültürü Haftası Kutlama Töreni’ne Katılım Sağladı

Ortahisar Belediyesi, 15 yıllık yol çilesine son verdi

İZMİT BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YETENEK TARAMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

Büyükşehir'de gündem; eşitlikçi kent ve toplumsal cinsiyet eşitliği

Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

HALK LOKANTASI AÇILIYOR!

CUMHURİYETİN ‘ORDU’SU ATATÜRK'ÜN İZİNDE

BAŞKAN ÜNLÜCE, YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

28.6°