Kula’da Otobüs Duraklarının Bakımları Yapıldı

CHP 19.10.2024 18:27:29 0
Kula’da Otobüs Duraklarının Bakımları Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinin muhtelif mahallelerinde kullanımda zarar görmüş, eskiyen otobüs duraklarının bakım ve tadilatını yaptı. Yenilenen otobüs durakları daha konforlu ve güvenli hale geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Kula ilçesinin muhtelif mahallelerinde bulunan yaklaşık 50 otobüs durağının bakımı ve tadilatları yapıldı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşları kışın yağışlardan, yazın da güneşten koruyan otobüs duraklarının il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda periyodik olarak yenileneceği bildirildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

BAŞKAN DEMİR’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet coşkusu Kemalpaşa'da başladı

AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Atakum Belediyesi’nin 2025 mali yılı bütçesi 2 milyar 555 milyon TL

Hayvanlara Şiddet Durdurulamıyor