Kula Jeotermal Serada Yeni Sezon Fideleri Toprakla Buluştu

Kula Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera'da yeni ürün sezonu açılışı gerçekleştirildi. 145 bin kök domates fidesinin toprakla buluştuğu etkinlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, ilk fidelerin dikimini gerçekleştirdi.

Kula Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Zafer Kalkınma Ajansı işbirliği ile yürüttüğü Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera projesinde yeni ürün sezonu fide dikimi gerçekleştirildi. Şehitlioğlu Mahallesi’nde 50 bin metrekarelik alana kurulu olan jeotermal serada, topraksız tarım ve jeotermal ısıtma tekniği kullanılıyor. Jeotermal sera yeni ürün sezonunda 145 bin kök climbo salkım çeşidi domates fidesi dikimi protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Yeni sezon fide dikimin törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, CHP Kula İlçe Başkanı Kadir Girgin, Kula Belediye Meclis Üyeleri Hilal Çetintaş, Mahmut Çalık, Kubilay Çetin Bozer, Yusuf Uzel, Mustafa Gökay, Murat Kaynak, Şehitlioğlu Mahalle Muhtarı Ali Osman Piştav, CHP Gençlik Kolları Başkanı Hurşit İnce, sera üretim sorumluları ve serada görevli personeller katıldı.

Besi çiftliği incelendi
Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera'da düzenlenen fide dikim programının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz ve beraberindeki heyet, Şehitoğlu Mahalle Muhtarı Ali Osman Piştav’ın süt üretimi yapılan besi çiftliğinde inceleme gezisi yaptı.

Manisa,Manisa Belediyesi

KÜTAHYA BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİMİZDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

ATTIKLARI ÇÖPLERDEN TESPİT EDİLDİLER

Büyükşehir’in desteği Balıkesirli çiftçinin yüzünü güldürüyor

Atakum Belediyesi atık yağları geri dönüşüme kazandırırken doğayı koruyor

İLAN

TEMAD 40. Yılını Kutladı

BAŞKAN ALTAY: “BEYŞEHİR YAKA MANASTIR TABİAT PARKI KONYA’YA YAKIŞIR HALE GELECEK”

Yenimahalle’de Meme Kanserine Dikkat Çekildi

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kırgız ve Kazak Mevkidaşlarıyla Görüştü

ÜNYE BELEDİYESİN’DEN TEMİZ BİR DÜNYA FARKINDALIĞI

BAŞKANIMIZ, ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İ VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI VE RAHMETLE ANDI

Önsen ve Dönüklü’ye Yeni Toplu Taşıma Araçları Hizmete Başladı!

Başkan Görgel: “Muhtarlarımızın Sesine Daima Kulak Veriyoruz”

7. Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’nci Gününde de Kitapseverler Memnun Ayrıldı

Biyosidal Ürün Uygulamaları Devam Ediyor

İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Dinar İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Coşkun, Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çetin, Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kasım İrioğlu ve öğrenciler, Dinar Belediye Ba