Küçük Sanayi Sitesinde “Sıfır Atık” Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP 27.09.2024 00:38:23 0
Küçük Sanayi Sitesinde “Sıfır Atık” Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Çanakkale Ķüçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimine “Sıfır Atık” konusunda sunum gerçekleştirildi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Aysun Kavcar tarafından gerçekleştirilen sunumda, Çanakkale Belediyesi tarafından “Sıfır Atık” konusunda yapılan çalışmalar ve Ķüçük Sanayi Sitesi Yönetiminden beklentiler anlatıldı. Kavcar sunumda, Küçük Sanayi Sitesinde Sıfır Atık Yönetimi kurulmasının aciliyetine vurgu yaparak, atıkların belirli düzen içerisinde yönetilmesi gerektiğini ifade etti. Sanayide evsel atık dışında birçok farklı tipte atık oluştuğuna dikkat çeken Kavcar, sanayi esnafının atıklarını türlerine göre ayırarak yapılacak olan Geçici Atık Depolama Alanlarına götürmesi gerektiğini belirtti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantı sonunda Geçici Atık Depolama Alanları için sahaya çıkılarak tespit yapılmasına ve en kısa sürede tüm sanayi esnafına bilgilendirme yapılmasına karar verildi.

25.09.2024 15:24

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Sporun zirvesindekiler 8 Ekim’de İzmir’de buluşacak

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA FENERBAHÇELİLERDEN ZİYARET

2 EYLÜL SPOR KULÜBÜ'NDEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

Yavuzlar Köprüsü ve Türkan Saylan Gündüz Bakımevi Açılıyor

DURAKLARA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İZMİT BELEDİYESİ GECE KREŞİ BAŞLIYOR

ŞEHİRLERİN İKLİM HAREKETİ GÜÇLENECEK

İRAN KÜLTÜRÜNE IŞIK TUTAN ETKİNLİK VATANDAŞLARIMIZDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dinar Belediye Sporumuzun’da yer aldığı 1. Amatör Lig'de, Grup ve Fikstür Belli Oldu.