KSBÜ MEZUNİYETİNDE GELECEĞİN HEKİMLERİ KEP ATTI

CHP 30.06.2024 19:06:14 0
KSBÜ MEZUNİYETİNDE GELECEĞİN HEKİMLERİ KEP ATTI
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni Dumlupınar Üniversitesi kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Törene katılan Başkanımız Eyüp Kahveci, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Her yıl çok sayıda mezun vererek eğitim kalitesini artıran Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bu eğitim öğretim yılında da geleceğin hekimlerini yetiştirmenin gururunu yaşadı. Mezuniyet törenine il protokolü, bazı daire müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’in konuşması ile devam etti. Başkanımız Kahveci, mezun öğrencilere yaşamlarında başarılar dileyerek, Kütahya’da kaldıkları süre içinde sağladıkları katkı için teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından meslek andının okunması, mezuniyet kütüğüne isimliklerin çakılması, bayrak-flama tesliminin yapılması, başarı ödüllerinin verilmesi ile devam eden mezuniyet programı, kep atma ile sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Manisa’da Toplu Ulaşım Ücretleri Güncellendi

Uluslararası Standartlarda Hayvan Hastanesi ve Vetbüs Geliyor

TİYATRO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Başkan Akın, Atamızın huzurunda

Başkan Bozbey’den ağaçlandırma çağrısı

Sivas’ta Yaşamını Yitirenler Mamak’ta Anıldı

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta denetimi

Defterdar’da bin 300 metrekarelik alan yenilendi

AVRUPA 2.’Sİ KUMSAL’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

34.7°