KPSS adayları sınav öncesi Büyükşehirle motive olacak

AK PARTİ 3.07.2024 19:39:09 0
KPSS adayları sınav öncesi Büyükşehirle motive olacak
Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan vatandaşlara yönelik KPSS Motivasyon Semineri düzenleyecek. Sınav adaylarına 10 Temmuz Çarşamba günü SGM Konferans Salonu’nda bireysel danışmanlık verilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da attığı adımlar, hayata geçirdiği örnek faaliyetlerle Sakaryalılara destek olmaya devam ediyor.

KPSS Motivasyonu
Büyükşehir bu kez Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adayları vereceği eğitimle motive edecek.

“KPSS Motivasyonu” konulu seminer 10 Temmuz Çarşamba günü 09.30- 17.30 saatleri arasında SGM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sınav stresi, farkındalık becerisi…
Büyükşehir’in düzenlediği bu program ile alanında uzman isimler, KPSS’ye girecek öğrencileri sınav stresini yönetme üzerine motive edecek aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi psikologları tarafından da arzu ettikleri takdirde bireysel danışmanlık hizmeti de alabilecek.

Bu konuda uzman isim olan Yasin Yıldız ve Soner Aslan sınava hazırlık süreçlerinde farkındalık becerisi, hedefe ulaşım, devamlılığın önemi konularına değinecek.

Ücretsiz seminere katılım çağrısı
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, “10 Temmuz Çarşamba günü SGM Konferans Salonu’nda gerçekleşecek seminerde katılımcıların emeklerinin doğru stres yönetimiyle nasıl koruyacaklarını sohbet ortamında uzman kişilerce aktarılacak. Seminerimiz ücretsiz olup bütün KPSS adayları katılabilir” denildi.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

SGM’ler ‘engelsiz yüreklerin’ hayata bakışını değiştiriyor: “Kızım burada sosyalleşti, hayatı değişti”

Büyükşehir’den o güzergâh için önemli hafta sonu uyarısı

“Şehir Kütüphanesi ve Kongre Merkezi için süreç resmen başlıyor”