Tarih: 28.09.2024 20:00

Koza Kütüphane’de başarılı tatbikat

Facebook Twitter Linked-in

Nilüfer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, 24 saat hizmet veren Koza Kütüphane’de acil durum tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. Önceden haber verilmeden düzenlenen uygulamada ziyaretçiler ve çalışanlar başarılı bir sınav verdi.


Nilüfer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, başta deprem ve yangın olmak üzere tüm acil durumlara hazırlıklı olabilmek için yılın farklı dönemlerinde çeşitli tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak, Nilüfer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nün kontrolünde Görükle Mahallesi’ndeki 24 saat hizmet veren Koza Kütüphane’de acil durum tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ziyaretçilere ve çalışanlara önceden bilgi verilmeden düzenlenen tatbikatta yaklaşık 100 kişi yer aldı. Alarmların çalmasının ardından bina görevlileri içeridekileri uyararak, kontrollü bir şekilde dışarı çıkmalarını sağladı. İçeride bulunanlar, panik yapmadan, 1,5 dakika içinde düzenli şekilde binayı tahliye etti. Tahliye prosedürlerinin titizlikle uygulandığı bu tatbikatta katılımcılar, koşulları başarıyla yerine getirdi.  


Bursa,Nilüfer Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —