KONYA BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ NEÜ ÖĞRENCİLERİNE FAALİYETLERİNİ ANLATTI

AK PARTİ 4.10.2024 16:23:47 0
KONYA BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ NEÜ ÖĞRENCİLERİNE FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, üniversitelerin açılmasıyla birlikte Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde (NEÜ) öğrencilerle buluştu.

Konya’daki gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaya devam eden Büyükşehir Gençlik Meclisi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nde, Köyceğiz Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ve Köyceğiz Mühendislik ve Turizm Fakülteleri’nde açtığı stantlarda öğrencilere Gençlik Meclisi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Stantlarda dağıtılan broşürlerle, öğrencilere meclisin etkinlikleri ve başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgi sağlanırken üniversite öğrencileri, Büyükşehir Gençlik Meclisi’ne üye olmaya ve çeşitli projelerde aktif olarak yer almaya davet edildi.

Konya,Konya Belediyesi

NECİP FAZIL KISAKÜREK CADDESİ MODERNİZE EDİLİYOR AKSARAY'IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

“Esenyalı Kemiklidere İmar Uygulaması” Tamamlandı

OEDAŞ Yatırım Mühendisleri, Başkan Adnan Öztaş’a Proje Sunumu Yaptı