KONYA BÜYÜKŞEHİR BASKETBOLDA DOLU DİZGİN

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kapaklıspor'a konuk oldu ve zorlu mücadeleden 84-89'luk skorla galip ayrıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu'nda oynanan m

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde (TBL) 3. haftası zorlu müsabakaların ardından tamamlandı.

TBL’de geçtiğimiz hafta iç sahada taraftarı önünde Çağdaş Bodrumspor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Konya Büyükşehir Belediyespor, bu kez deplasmanda Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor’u yenerek ikide iki yaptı.

İlk periyodu 27-21 Kapaklıspor'un üstünlüğüyle tamamlanan mücadelede, ikinci periyotta takımlar karşılıklı basketlerle skora ortak olmaya çalıştı ve devreye ev sahibi ekibin 45-44 üstünlüğüyle girildi. Üçüncü periyotta 66-61 geride olan Konya ekibi, son çeyrekte üstün bir geri dönüş sergileyerek skoru lehine çevirmeyi başardı ve mücadeleyi 84-89 kazandı.

Büyükşehir Belediyespor’un galibiyetinde 30 sayı kaydeden Nuwriyl Elijah William önemli bir rol oynarken, Khalid Thomas 18 sayı, Ahmet Can Duran ise 13 sayı ile takıma katkı sağladı. Bu sonuçla birlikte sarı-siyahlılar, 3 hafta sonunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 5 puanla puan cetvelinde 3. sıraya yerleşti.

Konya Büyükşehir Belediyespor, 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u kendi sahasında ağırlayacak. Karşılaşma, 6 Ekim Pazar günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak.

Konya,Konya Belediyesi

İş’te Konak’la 3 Ayda 300 Kişi İşbaşı Yaptı

BAKAN YUMAKLI: "DÜNYANIN 117 ÜLKESİNE TOHUM İHRAÇ EDEN BİR ÜLKEYİZ"

KÜLTÜR VE DAYANIŞMA ŞENLİĞİ RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

MUDANYA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Başkan Uysal’dan festival teşekkürü

Kırsal ilçelerdeki 500 işletmeye gıda denetimi

Bağcılar'da Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Bağlar Yeniköy Mahallesinde ilaçlama çalışması

Beykoz'da Trafik Güvenliğini Tehlikeye Atan Konvoy Sürücülerine Operasyon!

Gastronomi Festivalinde Mahalleler Yarıştı

BAŞKANIMIZ MAHALLELERİMİZDE BETONLAMA ÇALIŞMALARIMIZA KATKI SAĞLAYAN YATIRIMCILARA PLAKET TAKTİM ETTİ

Nasreddin Hoca Kreşleri, 1100 öğrenciye kapılarını açtı

AKSARAY’DA ÇOCUKLAR ARI MAYA ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE EĞLENCE DOLU BİR HAFTA SONU YAŞADI