KOKARCA İLE MÜCADELE KAPSAMINDA MUHTARLARIMIZA İLAÇ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DİĞER 17.10.2024 01:47:56 0
KOKARCA İLE MÜCADELE KAPSAMINDA MUHTARLARIMIZA İLAÇ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, İlçe Kaymakamımız Oğuzhan Ocak ile birlikte, İlçe Kaymakamlığımız tarafından Çamlıca Mahallemizde düzenlenen kahverengi kokarca böceğiyle mücadele toplantısına katıldı. Başkanımız, ‘’başta fındık olmak üzere 300’e yakın tarım ürününde büyük kayıplara yol açan bu zararlıya karşı Yomra Belediyesi olarak yaklaşık 300 bin TL değerinde kimyasal ilaç temin ederek, Tarım İlçe Müdürlüğü ile birlikte muhtarlarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Hep birlikte mücadele etmeliyiz. Çiftçilerimizin her zaman yanında olup, bu sorunun üstesinden hep beraber geleceğiz’’ dedi.

Trabzon,Yomra Belediyesi

Iğdır Belediyesi, personellerine periyodik muayene ve tetkiklerini bu yıl da yapmaya devam ediyor.

MUŞ BELEDİYESİ BÜNYESİNE YEİ ASFALT SERİM ARAÇLARI ALINDI.

KARAKÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ 27 EKİM’DE AÇILIYOR

Mehmetçik Mahallesinde Yol Ağının Kalitesi Artıyor

Okullarda gıda denetimi: Son kullanma tarihi geçmiş 80 kg ete el konuldu

KESK’ten Van Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret