DİĞER 3.10.2024 09:51:41 0
Kızıltepe Halk Lokantası Açılıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği proje kapsamında, 3 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de Kızıltepe'de halk lokantasını açıyor. Dört çeşit yemeğin bulunduğu menü, 100 TL olarak belirlendi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların ihtiyaçları doğrultusunda proje ve çalışmalarına yön vermeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, merkez Artuklu ilçesinde açmış olduğu halk lokantasına olan yoğun ilgi ve talep doğrultusunda, Kızıltepe ilçesinde de lokanta açma kararı alındı. Halkın, modern ve ferah bir ortamda daha ucuz, hijyenik ve güvenli yemek yiyebilmesi adına başlatılan çalışma tamamlandı. Hafta içi ve cumartesi günleri (Pazar hariç) saat 12.00’de hizmet vermeye başlayacak olan halk lokantasında, dört çeşit yemek menüsü 100 TL olarak belirlendi.

3 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de Tepebaşı Mahallesi 699D Sokak No: 12, Çağan Apartmanı altında (otogar karşısında) yapılacak olan açılışa tüm yurttaşlar davetlidir.

Mardin,Mardin Belediyesi

‘Anne Eli Kermesi’ 7 Ekim Pazartesi Günü Açılıyor

Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşı ilerlemiş yurttaşlar yalnız bırakılmadı

Dicle Üniversitesi Kampüsünde ring seferleri artırıldı