KIZIL ZİYARET, KANİYA DENGE VE KUMLUK KAYNAKLARI'NDA SEL FELAKETİ

DİĞER 24.09.2024 05:39:17 0
KIZIL ZİYARET, KANİYA DENGE VE KUMLUK KAYNAKLARI

Kızıl Ziyaret, Kaniya Denge ve Kumluk Kaynakları’nda Sel Felaketi
        Dün gece Kızıl Ziyaret, Kaniya Denge ve Kumluk kaynaklarında etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle sel felaketi meydana gelmiştir. Su ve kanalizasyon müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, su kaynaklarında meydana gelen zararın giderilmesi ve bölgedeki normal akışın sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
        Eş Başkan Yardımcımız Mehmet Serkan Öztürk, ilgili birim amirlerimizle birlikte bölgeyi incelemiş ve detaylı bilgi almıştır. Sel nedeniyle su kaynaklarımız zarar gördü, ekiplerimiz hızla gerekli müdahaleleri yapıyor,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Serdeştîya Kaniya Denge, Kızıl Ziyaret û Çemê Kumlukê
        Şevê din, bi pêwîstiyê ya baranê ya ku di herêmên Kızıl Ziyaret, Kaniya Denge û Kumlukê de hat, serêdeştî hatî bê. Timên me yên bi Tevgera Av û Kanalîzasyonê ve girêdayîn li ser xebatên xwe di çeman de berdewam in da ku xelek bo çemên berdewam kirin.
        Alîkarê Hevserokê Bajêrê Me, Mehmet Serkan Öztürk, bi serkêran ên parêzgeha me re tevî tiştên girêdayî çeman hate binpêkirin û agahdariyên pêwist wergirt.
        Serêdeştîyê çemên me bi ziyan kiriye û karvanên me bi lez û hemû awayan tevgîldanê dikin.

Ji bo agahdariya giştî.

Muş,Muş Belediyesi