KİTAP GÜNLERİ COŞKUSU BANDIRMA’YI SARDI!

CHP 5.10.2024 12:41:22 0
KİTAP GÜNLERİ COŞKUSU BANDIRMA’YI SARDI!

Bandırma’da bu yıl düzenlenen Kitap Günleri etkinliği, şehrin kültürel hayatına damgasını vurdu. Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği’nin tanıtımının da yapıldığı etkinlikte, edebiyat ve sanatın birbirinden değerli isimleri Bandırmalılarla buluştu. Özellikle Mehmet Ruşen Gültekin, Serhat Yabancı ve Müjdat Gezen’in keyifli söyleşileri, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Ünlü yazar ve konuşmacılar, edebiyat ve sanatın toplum üzerindeki etkilerini ele alırken, aynı zamanda güncel konulara da değindiler. Mehmet Ruşen Gültekin’in derinlikli hukuğu ve adaleti ele alan sohbetleri, Serhat Yabancı’nın aile hayatını ele alan nokta atışı analizleri ve Müjdat Gezen’in mizah dolu anlatımları izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Her bir isim, farklı bakış açıları ve deneyimleriyle Bandırma halkına ilham kaynağı oldu.

Ayrıca etkinlik kapsamında Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği’nin tanıtımı gerçekleştirildi. Dernek, bölgedeki teknoloji ve inovasyon alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Bandırma’nın geleceğine ışık tuttu. Dernek yetkilileri, teknolojik gelişmelerin toplumun her kesimine ulaşması adına önemli projelerin hayata geçirileceğini belirttiler.

Bandırma Kitap Günleri, sadece edebiyatseverlere değil, teknolojiye ilgi duyanlara da hitap ederek geniş bir kitleyi bir araya getirdi. Bandırma Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu büyük kültür şöleni, şehrin kültürel ve entelektüel yaşamını zenginleştirerek Bandırma’yı Marmara’nın kültür başkentlerinden biri haline getirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza konuşmalarında :

“Bandırma’mız, Kitap Günleri etkinliğiyle bir kez daha kültür ve sanatın buluşma noktası oldu. Değerli konuklarımız Mehmet Ruşen Gültekin, Serhat Yabancı ve usta sanatçımız Müjdat Gezen’in bizlerle paylaştığı bilgiler ve ilham dolu söyleşiler, kentimize büyük bir zenginlik kattı. Bu tür etkinliklerle Bandırma’nın kültürel kimliğini daha da güçlendirmek ve gençlerimizi edebiyat, sanat ve teknolojiyle buluşturmak en büyük hedeflerimizden biridir. Ayrıca Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği’nin tanıtımı, geleceğin Bandırma’sı için atılan önemli bir adımdır. Şehrimiz, kültür ve teknolojiyi bir arada kucaklayan projeleriyle Marmara Bölgesi’nde öncü olmayı sürdürecektir.

Balıkesir,Bandırma Belediyesi

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜNE ÖZEL SERGİ

Başkan Bozbey; “Desteklerimizle tarım alanları ekilecek, hayvancılık gelişecek”

Keçiören, yenilikçi projeleri ile TEKNOFEST’te