KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHRİN İHTİYAÇ DUYULAN HER YERİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP 4.10.2024 03:07:48 0

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Şehrimizin ihtiyaç duyulan tüm yerlerinde yol yenileme çalışmalarımızı en hızlı şekilde yapıyoruz.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden bu yana Kırşehir’in altyapı ve üstyapısı anlamında birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, ikinci dönemlerinde de şehrimizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Modern şehir, konforlu yol ağlarıyla örülmüş şehirlerin halkın yaşamın kolaylaştırdığını dile getiren Başkanımız Ekicioğlu; “Kırşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar halkımıza verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, çarşılarımızda mahalle halkımızdan ve esnafımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmaları birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Bu kapsamda, Medrese Mahallesi Ahmet Yesevi Camii yanındaki yolun asfalt hazırlık çalışmasına başladık. En kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin kullanımına açacağız.” dedi.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

5 bin öğrenciye İstanbulkart Aylık Abonman desteği