KIRŞEHİR BELEDİYESİ LAVANTA ŞÖLENİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

4.LAVANTA ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkanımız Ekicioğlu: Şölenimizin hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.

Kırşehir Belediyesi tarafından 28 Haziran 2024 Cuma günü saat 18.00'da Güldiken Mahallesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü karşısında oluşturulan Lavanta Bahçesi’nde gerçekleştirilen 4. Lavanta Şöleni kapsamında, saat 19’da Kapadokya

Lavanta Şöleni alanına Kapadokya Chopper  Motor Grubu da Motosikletleriyle katıldı ve şehrimiz caddelerinde kortej sürüşü gerçekleştirdi.

Çapır Motor Grubu, şehrimiz caddelerinde Kortej Sürüşü gerçekleştirdi.

Lavanta Şöleni'ne katılan vatandaşların yüzlerce metre araç kuyruğu oluşturdukları gözlendi.

Lavanta Şöleni alanına gelen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na gençlerin ve çocukların da yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Lavanta Şöleni açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti:

''Küresel iklim değişikliği ile birlikte üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde, sularımızın hoyratça kullanılması ile birlikte zor bir döneme girdik.Temiz suya her geçen gün ihtiyacın arttığını; ulaşımda ve tarımda alternatifler düşünmemiz gerektiğini gördük. Çiftçilerimiz bunları ekti ve bize sadece makine kurup bunların yağını çıkarmak kaldı. Sosyal alan olarak baktığımızda ise dördüncüsünü düzenlediğimiz etkinlikle Kırşehir'in bu şöleni benimsediğini ve ilgi gösterdiğini gördük.

Bölgemize örnek olacak bir proje bu.

Bugün burada sadece Kırşehir'den değil, çevre illerimizden de çok sayıda vatandaşımız bulunuyor. Aksaray'dan, Nevşehir'den, Kırıkkale'den, Yerköy'den gelen misafirlerimiz var. Bölgemizi de etki yapacak bu kültürel faaliyetimizi bundan sonra da sürdüreceğiz."

Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan da konuşmasında Lavanta Şöleni ve Lavanta Bahçesi'ni kazandırdığı için Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Lavanta Hasadı gerçekleştirildi.

Lavanta Şöleni'nde Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nun kıydığı nikahla Fatmacan Erdem ve Umut Kıraç çifti de dünya evine girdiler.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

KAMUOYUNA ZORUNLU DUYURU…

Van Spor FK Karakobralar Taraftar Grubundan Eşbaşkanlarımıza Ziyaret

43’ÜNCÜ KAFKASÖR KÜLTÜR, TURİZM VE SANAT FESTİVALİ BAŞLADI.

İMAMOĞLU CAZ FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİ’NDE

KADIKÖY VE MALTEPE SINIRINDA AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ortahisar Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu Açıldı

Başkan Arı, Şehrin Dinamikleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Büyükşehir İtfaiyesi Vatandaşı Alevlerin İçinden Kurtardı

BAŞKANIMIZA, ZİYARET

BAŞKANIMIZA ZİYARETLER

BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ, BELEDİYEMİZE HARFİYAT DÖKÜM SAHALARI İÇİN TESPİT ÇALIŞMALARINDA BULUNDU

Başkan Kocagöz’den destek teşekkürü

Siirt Belediyesi ile Siirt Özel Hayat Hastanesi arasında %20 İndirim Protokolü İmzalandı

GÜMBET’TE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ

ÖĞRENCİLERE TEMEL MESLEK BECERİLERİNİ KEŞFETME İMKÂNI SUNAN "ZANAAT ATÖLYELERİ" AÇILDI

BAKAN TUNÇ, ZAMBİYA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Doğurganlık oranının artırılmasına yönelik yeni politikalar için Aile ve Nüfus Politikaları Daire Başkanlığı kuruldu

28 HAZİRAN BİSİKLET KORTEJİ İZMİT SOKAKLARINA RENK KATTI

İZMİT BELEDİYESİ KUR’AN KURSLARINA BAŞLAYAN ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

İZMİT’İN KURTULUŞUNUN 103’ÜNCÜ YILINDA MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANI KARA FATMA ANILDI

İZMİT BELEDİYESİNDEN KALDIRIM İŞGALİ YAPAN SPOTÇULARA MÜHÜRLEME UYARISI

İZMİT BELEDİYESİ VE ALİKAHYA MUHTARLARI BULUŞTU

BAŞKAN HÜRRİYET, BAŞARILI YÜZÜCÜLERİ AĞIRLADI

HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE MÜJDE

GÜLÜMSE KAFE KALİTESİ 100. YIL BIÇKIDERE GÖLETİ’NDE DE DEVAM EDECEK

TARSUS'TA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

5 yıllık stratejik plan toplantılarına muhtarlarla başlandı

Eş Başkanlarımız Beton Parke ve Boru Üretim Tesisinde İncelemelerde Bulundu.

MERAM’DAN ŞİMDİ DE SANAYİ HAMLESİ

Yükleniyor