KIRŞEHİR BELEDİYESİ LAVANTA ŞÖLENİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

CHP 29.06.2024 19:33:55 0
KIRŞEHİR BELEDİYESİ LAVANTA ŞÖLENİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

4.LAVANTA ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkanımız Ekicioğlu: Şölenimizin hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.

Kırşehir Belediyesi tarafından 28 Haziran 2024 Cuma günü saat 18.00'da Güldiken Mahallesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü karşısında oluşturulan Lavanta Bahçesi’nde gerçekleştirilen 4. Lavanta Şöleni kapsamında, saat 19’da Kapadokya

Lavanta Şöleni alanına Kapadokya Chopper  Motor Grubu da Motosikletleriyle katıldı ve şehrimiz caddelerinde kortej sürüşü gerçekleştirdi.

Çapır Motor Grubu, şehrimiz caddelerinde Kortej Sürüşü gerçekleştirdi.

Lavanta Şöleni'ne katılan vatandaşların yüzlerce metre araç kuyruğu oluşturdukları gözlendi.

Lavanta Şöleni alanına gelen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na gençlerin ve çocukların da yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Lavanta Şöleni açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti:

''Küresel iklim değişikliği ile birlikte üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde, sularımızın hoyratça kullanılması ile birlikte zor bir döneme girdik.Temiz suya her geçen gün ihtiyacın arttığını; ulaşımda ve tarımda alternatifler düşünmemiz gerektiğini gördük. Çiftçilerimiz bunları ekti ve bize sadece makine kurup bunların yağını çıkarmak kaldı. Sosyal alan olarak baktığımızda ise dördüncüsünü düzenlediğimiz etkinlikle Kırşehir'in bu şöleni benimsediğini ve ilgi gösterdiğini gördük.

Bölgemize örnek olacak bir proje bu.

Bugün burada sadece Kırşehir'den değil, çevre illerimizden de çok sayıda vatandaşımız bulunuyor. Aksaray'dan, Nevşehir'den, Kırıkkale'den, Yerköy'den gelen misafirlerimiz var. Bölgemizi de etki yapacak bu kültürel faaliyetimizi bundan sonra da sürdüreceğiz."

Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan da konuşmasında Lavanta Şöleni ve Lavanta Bahçesi'ni kazandırdığı için Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Lavanta Hasadı gerçekleştirildi.

Lavanta Şöleni'nde Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nun kıydığı nikahla Fatmacan Erdem ve Umut Kıraç çifti de dünya evine girdiler.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ