KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI

CHP 23.04.2024 20:05:21 0
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI

        Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için 2022 yılında açılışını yaptığımız Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisimiz, Belediye Meclisi Başkan Vekilimiz Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde bu yılki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

            Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde toplandı

 

7 Temmuz 2022 Perşembe günü yapılan Kırşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısında, Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin kurulmasının görüşülmesi ile Çocuk Meclisi Yönetmeliğinin görüşülmesinin onaylanmasının ardından, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımız aynı yıl 29 Ağustos’a kadar Çocuk Meclisi’ne katılmak için başvuruda bulunmuşlardı.

 

 Kırşehir’de ikamet eden tüm çocuklara açık olan ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımızın başvuruda bulundukları Çocuk Meclisi, 13 Ekim 2022 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek Çocuk Meclisi Yönetim Kurulu seçimini yapmışlardı.

 

          Belediye Meclisi Başkan Vekilimiz Mehtap Karaburçak Tuzcu yönetiminde bu yılki ilk toplantısını gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi toplantısına katılan çocuklar dilek ve temennilerini de ilettiler.

 


Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

10. ALANYA LİSELERARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

10. ALANYA LİSELERARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ’NDE SERGİLENİYOR

BANDIRMA PIRIL PIRIL !

Spor şenliklerinde kupa ve madalya heyecanı sürüyor

Yeşilkent’te Hizmet Seferberliği

TARSUS BELEDİYESİ VE TARSUS SLOW FOOD DERNEĞİ ARASINDA TARIMSAL ÜRETİM İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Başkan Mutlu’dan Doğalgaz Zirvesi

TEPEBAŞI ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA MECLİSİNDEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

14.1°