Kırklareli, mahalle mahalle, sokak sokak temizleniyor

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, tüm mahalleler, sokaklar, muhtelif yerlerdeki araziler, kaldırımlar ve vatandaş taleplerine yönelik yerler itinayla temizlenmeye devam ediyor.

Toplu taşıma güzergahındaki durakları da yıkayan ekipler; Karacaibrahim, Bademlik, Atatürk, Cumhuriyet, Pınar, Yayla ve İstasyon mahallelerinde boş araziler ile sokakların temizliğini de gerçekleştirdi.

Ayrıca Edirne Caddesi’ndeki kaldırım diplerindeki toprak birikintileri toplandı. Karahıdır Korusu’ndaki piknik masaları yıkandı. Kocahıdır Mahallesi’nde yerlan şehitliğin etrafında da detaylı bir temizlik yapıldı. Mustafa Kemal Bulvarı da genel bir temizlik uygulamasından geçirildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, belediyeye bağlı tüm birimlerin, mesai kavramı gözetmeksizin hizmete devam ettiğini belirterek, ekiplerin, Kırklareli’nin konforu ve rahatı için gece gündüz çalıştığını söyledi. Vatandaşların istek ve taleplerine de vakit kaybetmeden geri dönüş yapıldığını ifade eden Kesimoğlu, duyarlılıklarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Taziye Evine Sedir ve Sehpa Dağıtıldı

Meclis toplantısı 3. gününde devam etti

Bakan Bolat, KKTC Maliye Bakanı Berova ile Bir Araya Geldi