Kırklareli, mahalle mahalle, sokak sokak temizleniyor

BAĞIMSIZ 15.02.2024 14:08:45 0
Kırklareli, mahalle mahalle, sokak sokak temizleniyor

Kırklareli, mahalle mahalle, sokak sokak temizleniyor

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, tüm mahalleler, sokaklar, muhtelif yerlerdeki araziler, kaldırımlar ve vatandaş taleplerine yönelik yerler itinayla temizlenmeye devam ediyor.

Toplu taşıma güzergahındaki durakları da yıkayan ekipler; Karacaibrahim, Bademlik, Atatürk, Cumhuriyet, Pınar, Yayla ve İstasyon mahallelerinde boş araziler ile sokakların temizliğini de gerçekleştirdi.

Ayrıca Edirne Caddesi’ndeki kaldırım diplerindeki toprak birikintileri toplandı. Karahıdır Korusu’ndaki piknik masaları yıkandı. Kocahıdır Mahallesi’nde yerlan şehitliğin etrafında da detaylı bir temizlik yapıldı. Mustafa Kemal Bulvarı da genel bir temizlik uygulamasından geçirildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, belediyeye bağlı tüm birimlerin, mesai kavramı gözetmeksizin hizmete devam ettiğini belirterek, ekiplerin, Kırklareli’nin konforu ve rahatı için gece gündüz çalıştığını söyledi. Vatandaşların istek ve taleplerine de vakit kaybetmeden geri dönüş yapıldığını ifade eden Kesimoğlu, duyarlılıklarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek

Kazım Karabekir Caddesi ışıl ışıl

Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı

Emir Can İĞREK Konseri

Larva İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Butik Otelimiz Siz Değerli Halkımızın Hizmetinde

Belediye ekipleri, şehrin dört bir yanında

19.2°