Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

BAĞIMSIZ 20.03.2024 23:13:52 0

Ramazan eğlencelerine, bu yıl da devam eden Kırklareli Belediyesi, her akşam farklı bir mahallede, birbirinden renkli aktiviteleri, çocuklar ve aileleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Karagöz Hacivat, Aşık Maşuk, Anne ve Çocuklar Yarışıyor, Babalar Yarışıyor, Anne ve Babalar Yarışıyor, Çocuklara Oyunlar, Ateş Gösterileri, Tek Teker Show, Jonglör, Fakir Show, Cambaz gösterileri ve sihirbazlık gösterilerinden oluşan programda, özellikle çocuklar oldukça keyifli vakit geçiriyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Ramazan’ın çocuklar için de ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, onların hayal dünyalarını da geliştirecek farklı etkinliklerle vakit geçirmelerine gayret ettiklerini ifade ederek, bu eğlencelerde, gösteri ekiplerini yalnız bırakmayan Kırklareli halkına teşekkürlerini iletti.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek

Kazım Karabekir Caddesi ışıl ışıl